services

– Leverandør inden for affaldsbehandling, ressourceudnyttelse og affaldsrådgivning

Trading

Gemidan Trading handler med forskellige affaldsfraktioner til såvel nyttiggørelse som genanvendelse. Primært beskæftiger Trading afdelingen sig med RDF/SRF, affaldstræ, jordforbedring og biomasseflis i såvel ind- som udland. I Gemidan A/S sidder medarbejdere med kompetencer og en specialiseret viden indenfor de forskellige affaldstyper. 

Trading administrerer alt fra første kontakt med kunderne, som spænder fra private til offentlige kunder. De indgår aftaler om afsætning og koordinerer mængder i forhold til fastsat leveringsplan. Aftalen bygger på et fundament, af god kommunikation mellem kunderne og afdelingen, for at opnå fuld tilfredshed for begge parter.

Trading har et stort netværk af afsætningsmuligheder i Danmark, såvel som i udlandet. Dette gør det muligt at finde den helt rette afsætning/behandling, til den enkelte kundes behov.

Trading håndterer alle nødvendige eksportpapirer, det være sig grøntlistet som anmeldepligtigt, og indhenter nødvendige tilladelser hos myndigheder, hvor påkrævet.



Gemidan GmbH varetager Trading opgaver i og fra Tyskland.

KONTAKT

Anne Mette Kløve Thygesen
+45 40 37 69 70
amk@gemidan.dk  

Hans Peter Fyhn
+45 22 22 25 42
hanspeter@komtek.dk

KONTAKT GEMIDAN GMBH

Tobias Breinholt Hoffmann 
+45 25 20 90 90
tobias@gemidan.dk

 

Vil du gerne vide mere? Så giv os et ring
+45 98 28 30 00