services

– Leverandør inden for affaldsbehandling, ressourceudnyttelse og affaldsrådgivning

Trading

Gemidan Trading handler med forskellige affaldsfraktioner til såvel nyttiggørelse som genanvendelse. Primært beskæftiger Trading afdelingen sig med RDF/SRF, affaldstræ, kompost og biomasseflis i såvel ind- som udland. Kontoret er beliggende i Holsted, her sidder medarbejdere med kompetencer og en specialiseret viden indenfor de forskellige affaldstyper.  Trading ledes af vores kyndige Trading og logistik Manager Finn Blenstrup-Pedersen, som har mange års erfaring indenfor de forskellige fraktioner og er klar til at give kyndig og faglig vejledning.

Trading afdelingen administrerer alt fra første kontakt med kunderne, som spænder fra private til offentlige kunder. De indgår aftaler om afsætning og koordinerer mængder i forhold til fastsat leveringsplan. Aftalen bygger på et fundament, af god kommunikation mellem kunderne og afdelingen, for at opnå fuld tilfredshed for begge parter.

Trading har et stort netværk af afsætningsmuligheder i Danmark, såvel som i udlandet. Dette gør det muligt for trading afdelingen at finde den helt rette afsætning/behandling til den enkelte kundes behov.

Trading håndterer alle nødvendige eksportpapirer, det være sig grøntlistet som anmeldepligtigt, og indhenter nødvendige tilladelser hos myndigheder, hvor påkrævet.Gemidan GmbH, med kontor beliggende i Schwerin, varetager Trading opgaver i og fra Tyskland.

Ved kontakt til kontoret i Tyskland, skal Vertriebs og Logistik Manager Silvio Kotowski kontaktes på sko@gemidan.de eller +49 1736269182

KONTAKT

Finn Blenstrup-Pedersen
Telefon +45 40 37 69 70
fbp@gemidan.dk 

Susanne Cold Wurtman
+45 40 64 80 14
scw@gemidan.dk

Stephanie Haugård Børløv
shb@gemidan.dk

Hans Peter Fyhn
+45 22 22 25 42
hanspeter@komtek.dk

KONTAKT GEMIDAN GMBH

Silvio Kotowski
+49 173 626 91 82
sko@gemidan.de

Finn Blenstrup-Pedersen
+45 40 37 69 70
fbp@gemidan.dk

Vil du gerne vide mere? Så giv os et ring
+45 98 28 30 00